Ontmoet Otravo
Over Otravo

Otravo staat voor Online Travel Organisation en is marktleider in de online verkoop van vlieg- en pakketreizen in de Benelux en Scandinavië. Reizigers kunnen zowel persoonlijk als via self-service vliegreizen naar wereldwijde bestemmingen boeken, zowel online als offline en zowel zakelijk als particulier. Otravo biedt reizigers een zeer breed aanbod, van wereldwijde vluchten, huurauto’s, hotels en zonvakanties tot aan alle mogelijke dynamische reiscombinaties.

Customer obsessed, Play to Win, Innovation Leadership en Cost Leadership zijn de kernwaarden waar Otravo voor staat.

Otravo is het moederbedrijf van diverse bekende reismerken. Binnen de Benelux zijn we sterk aanwezig met de merken Vliegtickets.nl, Vliegtickets.be, dé VakantieDiscounter, WTC.nl, Schipholtickets.nl en Schipholtickets.com. In Scandinavië zijn we actief met Flygstolen en Tripmonster. Iedere dag ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers op onze sites en zijn er sinds 1983 al miljoenen mensen via onze merken op reis gegaan. Otravo is een zeer gezonde en innovatieve onderneming met een jaarlijks groeiende omzet van meer dan € 500 miljoen en een team van ruim 250 professionals.

Health & Pleasure

Otravo stimuleert gezondheid. Waar mogelijk proberen wij ons steentje hieraan bij te dragen en voorzien wij dagelijks in vers fruit en gezonde lunch faciliteiten. Daarnaast hebben wij onze eigen gym op de 2e etage van het kantoor in Halfweg. Hoe gaaf! Heerlijk sporten voor, tijdens of na het werk, even opfrissen en energiek verder gaan met de rest van de dag. Daarnaast zijn wij actieve deelnemers bij sportieve evenementen, zoals de City Swim.

Natuurlijk houden we bij Otravo ook van een feestje en gezelligheid bij Otravo. Want waar hard gewerkt wordt, mogen ook mooie successen gevierd worden. We hebben een gave Skybar op de 12e etage waar geregeld geborreld wordt en daarnaast worden er gedurende het jaar diverse evenementen georganiseerd. Een goede mix van Health & Pleasure.

Otravo Academy

Voor de grootste afdeling van onze organisatie, het Customer Experience Centre, hebben wij onze Otravo Academy. Een opleidingscentrum waarbij nieuwe collega’s door onze inhouse trainers op een interactieve manier worden opgeleid. Daarnaast blijven wij investeren in onze medewerkers door middel van opfris- en extra trainingen. Ons doel is om onze travel agents zo allround mogelijk op te leiden en in de praktijk te laten ontdekken en ervaren waar hun talent ligt

Kantoren

With the help of cookies we can provide you with our services. Continued
use of this website, indicates that you accept this policy.

Yes, I accept the cookies